Banner image
Banner image
Banner image

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2010 και αποτελεί το πρώτο ΙΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Δικτύου της AUTOVISION, του μεγαλύτερου Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα με 50 σημεία πανελλαδικά.

Η εταιρεία διαθέτει 2 ΚΤΕΟ στον νομό Αττικής με εύκολη πρόσβαση από κεντρικές οδικές αρτηρίες, επί της Λεωφ. Θηβών (Ρέντης) και στην Παιανία παραπλεύρως της Αττικής Οδού. Επίσης διαθέτει 1 ΚΤΕΟ στον νομό Κυκλάδων, στην Αλυκή της Πάρου, κοντά στο καινούριο αεροδρόμιο.

Έχοντας διενεργήσει πάνω από 150.000 τεχνικούς ελέγχους βαρέων οχημάτων, η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. εγγυάται την ασφάλεια του επαγγελματία οδηγού και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη χωρίς καθυστερήσεις.

Στην ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου για όλες τις κατηγορίες οχημάτων σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό. Ειδικότερα και στα δυο ΚΤΕΟ ελέγχονται επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνων και δίκυκλα. Διενεργούνται επίσης τεχνικοί έλεγχοι βαρέων οχημάτων, έλεγχοι ADR-ATP και ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων, όπως έλεγχοι εκπαιδευτικών οχημάτων και έλεγχοι διασκευών (υγραεριοκίνηση, φυσικό αέριο, ABS).

Μεριμνώντας για τον πελάτη και τις αυξημένες υποχρεώσεις του, η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. εφαρμόζει πελατοκεντρικές μεθόδους εξυπηρέτησης, φροντίζοντας και για την έγκαιρη υπενθύμιση των προθεσμιών ελέγχου με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας (sms) και την αποφυγή επιβάρυνσης του πελάτη με επιπλέον πρόστιμα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. πιστοποιείται κάθε χρόνο κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 ως προς το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας το οποίο εφαρμόζει, με σκοπό την διαρκή παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ότι αφορά τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων.

Το Πεδίο Πιστοποίησης περιλαμβάνει:

Αρχικός τεχνικός έλεγχος, περιοδικός τεχνικός έλεγχος και ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων (έλεγχος καυσαερίων, έλεγχος διασκευής συστήματος καυσίμου [προσθήκη-αφαίρεση] CNG-LPG, ειδικός έλεγχος για τα ΣΑΠ, εκούσιος τεχνικός έλεγχος, έλεγχος εκπαιδευτικών οχημάτων, έλεγχος ανάριθμων οχημάτων), συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων (Συμφωνία ADR) και ευπαθών προιόντων (Συμφωνία ATP), στις κάτωθι κατηγορίες οχημάτων, σύμφωνα με την Οδηγία
2014/45/ΕΚ:

1. Mηχανοκίνητα οχήματα τα οποία έχουν σχεδιασθεί και κατασκευασθεί πρωτίστως για τη μεταφορά επιβατών και των αποσκευών τους και διαθέτουν έως οκτώ θέσεις καθημένων επιπλέον της θέσης του οδηγού – κατηγορία οχημάτων Μ 1 .
2. Mηχανοκίνητα οχήματα τα οποία έχουν σχεδιασθεί και κατασκευασθεί πρωτίστως για τη μεταφορά επιβατών και των αποσκευών τους και διαθέτουν άνω των οκτώ θέσεων καθημένων, επιπλέον της θέσης του οδηγού – κατηγορίες οχημάτων Μ 2 και Μ 3 .
3. Mηχανοκίνητα οχήματα τα οποία έχουν σχεδιασθεί και κατασκευαστεί πρωτίστως για την μεταφορά εμπορευμάτων και έχουν μέγιστη μάζα έως και 3,5 τόνους – κατηγορία οχημάτων Ν 1 .
4. Mηχανοκίνητα οχήματα τα οποία έχουν σχεδιασθεί και κατασκευαστεί πρωτίστως για την μεταφορά εμπορευμάτων και έχουν μέγιστη μάζα άνω των 3,5 τόνων – κατηγορίες οχημάτων Ν 2 και Ν 3 .
5. Ρυμουλκούμενα τα οποία έχουν σχεδιασθεί και κατασκευαστεί πρωτίστως για την μεταφορά εμπορευμάτων ή επιβατών, καθώς και ως κατάλυμα προσώπων και έχουν μέγιστη μάζα άνω των 3,5 τόνων – κατηγορίες οχημάτων O 3 και Ο 4 .
6: Δίκυκλα οχήματα (μοτοσυκλέτες) κατηγορίας L3e ανεξαρτήτως κυβισμού κινητήρα, L4e- L5e και L7e άνω των 125cm 3 .
7: Τουριστικά τρενάκια

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. παρέχονται οικονομικά πακέτα ασφάλισης σε συνεργασία με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες. Ασφαλείστε το όχημά σας με την εγγύηση της AUTOVISION SAFE A.E. εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ασφαλιστικά πακέτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. στον τηλεφωνικό αριθμό 210 4921000.

Για να λάβετε μία ηλεκτρονική προσφορά ασφάλισης κάντε κλικ εδώ.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

H Εταιρεία ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε, συνεργάτης του Δικτύου ΙΚΤΕΟ AUTOVISION στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη επί της Λεωφ. Θηβών, Αττικής επιθυμεί να προσλάβει: Ελεγκτή γραμμής ελέγχου που να διαθέτει: Πιστοποιητικό Ελεγκτή ελαφρών, βαρέων και δικύκλων οχημάτων εκδοθέν από το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών Βασική γνώση χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Προσφέρονται: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Άριστο περιβάλλον εργασίας.

Αποστολή βιογραφικών με email στη διεύθυνση: kteol.thivon@autovision.gr.

Υπόψη κυρίου Γεωργίου Νικηφόρου.

Ή εναλλακτικά στο φαξ 2104900007.

H Εταιρεία ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε, συνεργάτης του Δικτύου ΙΚΤΕΟ AUTOVISION στην Παιανία επί της Λεωφ. Μαρκοπούλου,Αττικής επιθυμεί να προσλάβει: Ελεγκτή γραμμής ελέγχου που να διαθέτει:
Πιστοποιητικό Ελεγκτή ελαφρών, βαρέων και δικύκλων οχημάτων εκδοθέν από το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών,για πλήρη απασχόληση.
Βασική γνώση χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Προσφέρονται: Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Άριστο περιβάλλον εργασίας.

Αποστολή βιογραφικών με email στη διεύθυνση: edaskalaki@autovision.gr

Όνομα υπευθύνου: Δασκαλάκη Ειρήνη

Τηλ επικοινωνίας: 216 6005700

 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

2010

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. μέλος του Δικτύου ΙΚΤΕΟ AUTOVISION λειτούργησε τον Οκτώβριο του 2010, σημειώνοντας δυναμική ανάπτυξη στον χώρο του Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων.

2014

Η εταιρεία στη συνέχεια αναπτύχθηκε ιδρύοντας το 2014  μία δεύτερη μονάδα ΙΚΤΕΟ στην περιοχή της Παιανίας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες τεχνικού ελέγχου οχημάτων της Ανατολικής Αττικής

2016

Συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία, η εταιρεία ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. ιδρύει το 2016 νέο ΚΤΕΟ στην Πάρο στην περιοχή Αλυκές, δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού. Στο νέο ΚΤΕΟ της

2017

Tο ΚΤΕΟ Λ. Θηβών ΑΕ  ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017  τις κινητές μονάδες αιγαίου, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα και αφού τέλειωσε το πρόγραμμα πρόσκλησης των οχημάτων σε κάθε νησί

2020

Από αρχές Γενάρη  η κινητή μονάδα βρίσκεται στο νησί της Αίγινας  και από το καλοκαίρι θα παρευρεθεί στον Πόρο Τροιζηνίας